Kennis opdoen, netwerken en weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends, ins en outs op het gebied van online marketing. Daarvoor zijn evenementen en congressen op het gebied van online marketing uitermate geschikt. Hieronder vindt u een overzicht van alle evenementen en congressen in binnen en buitenland, geselecteerd door We Convert. Denk aan events op het gebied van SEO, SEA, Mobile, Social, E-Commerce etc.

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

The Facebook Conference

november 5, 2014 @ 9:30 am - 5:30 pm

| €103,95

Op 5 november 2014 vindt na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, de 2e editie van The Facebook Conference plaats. Het event is voor iedereen die zich professioneel bezig houdt met Facebook-marketing interessant en vindt plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Bij The Facebook Conference 2014 (TFC14) staan de next steps op het gebied van Facebook marketing centraal. Het programma bestaat uit de laatste trends op het gebied van Facebook marketing, do’s en don’ts, best-cases, succesvolle nationale en internationale praktijkvoorbeelden en learnings zoals hoe je Facebook optimaal kunt inzetten voor je business en hoe je meer rendement kunt halen uit je Facebook campagnes.

Het programma loopt van ongeveer 9:30 tot 17:30 en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel!

Gegevens

Datum:
november 5, 2014
Tijd:
9:30 am - 5:30 pm
Kosten:
€103,95
Website:
http://thefacebookconference.nl/

Organisator

Emerce
Website:
www.emerce.nl

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179, AMSTERDAM, 1019 HC
+ Google Maps
Website:
http://www.dezwijger.nl/