Over We Convert

We Convert is in 2011 opgericht door Anne Rakhorst. We Convert is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO en helpt uw website optimaliseren zodat deze beter vindbaar wordt in de organische (gratis) zoekresultaten van zoekmachines. We Convert verzorgt SEO websites, SEO advies en SEO trainingen.

Anne Rakhorst

Founder & Owner We Convert
Anne RakhorstGrafisch onderlegd, jarenlange ervaring in verschillende online marketing disciplines, sinds 2011 SEO specialist bij onder andere energieleverancier Nuon
(freelance) en actief lid van de DDMA commissie Search. Door mijn achtergrond, kennis en ervaring ben ik in staat SEO in een breder perspectief te plaatsen en successen te boeken voor op de lange termijn. Ik werk gestructureerd, transparant, grondig en resultaat gericht en help zelfstandig, of in een team van professionals, websites op een hoger niveau te brengen.

Linkedin: Anne Rakhorst
Telefoon Anne Rakhorst: 06-24702308
E-mail: a.rakhorst@we-convert.com

 

 

We Convert werkt samen met verschillende experts, specialisten en freelancers op het gebied van online marketing.

  • (SEO) copywriters
  • SEA specialisten
  • Conversie specialisten
  • Webanalisten
  • Website bouwers

Arthur Wentzel

WordPress-specialist & grafische all-rounder
Arthur WentzelStudeerde cum laude af als grafisch ontwerper (Artez). Sinds 1997 zelfstandig als GrafischOntwerper.nl. Werkt sinds 2006 met WordPress waarvan de laatste 5 jaar als trainer. Verzorgde de laatste jaren honderden WordPress trainingen.

LinkedIn: Arthur Wentzel

 

 

 

Marieke Penning de Vries

Tekstschrijver & SEO-copywriter
Marieke Penning de VriesDeed ruime ervaring op, bij o.a. internetmarketing-bureaus en diverse bedrijven van uiteenlopende aard. Weet zich in te leven in allerhande doelgroepen, van de bakker om de hoek tot een grote verzekeringsmaatschappij. Werkt altijd vanuit de wensen van de klant, zoekt steeds de creatieve insteek en streeft continu naar het beste eindresultaat.

Hans van Leersum

Online marketeer met focus op links
Hans van LeersumLoop je vast met de linkbuilding voor de website van je bedrijf? Geen nieuwe ideeën meer? Hans helpt je aan nieuwe en creatieve ideeën. Met een goede linkstrategie kun je zelfs met grote spelers concurreren.

 

Projecten

We Convert heeft gewerkt voor verschillende klanten  en werkt daarnaast ook aan een aantal projecten, zoals www.takemeto.nl, een website met inspiratie en informatie over reizen, weekendjes weg en vakanties met kinderen.